Gratis klaar gemaakte marketing funnels voor elk bedrijf.

Gratis funnel downloads

Welkom op het beste onderdeel van Funnelschool. Hier kun je gratis funnels downloaden. Elke funnel is voor je klaar gemaakt. Het enige wat je nog moet doen is de tekst en afbeeldingen aanpassen naar jouw eigen bedrijf of campagne. Je kunt de funnels gemakkelijk downloaden door op de knoppen te klikken. De funnels zijn gemaakt in Clickfunnels, als je hier geen account voor hebt dan kan je het gratis 14 dagen proberen. Zit de funnel die je nodig hebt er niet tussen? Stuur ons dan een berichtje zodat we er eentje op maat kunnen maken (gratis)!

Leadgeneratie Funnel

Gratis Marketing Funnels
Download nu

Product Funnel

Gratis Marketing Funnels
Download nu

Sales Funnel

Gratis Marketing Funnels
Download nu

Vraag Een Funnel Aan

Gratis Marketing Funnels
Stuur ons een bericht

Hoe werkt het?

  1. Je kunt de funnel bekijken in het overzicht voordat je een account aanmaakt.
  2. Als je de funnel bij je vindt passen kun je de funnel downloaden als je een account aanmaakt bij Clickfunnels.
  3. Bij de account registratie kun je kiezen voor welk abbonoment je gaat. De eerste 14 dagen van dit abbonoment zijn gratis.
  4. Pas de funnel aan zo als jij wilt.
  5. Stuur verkeer naar jouw funnel om te testen of deze werkt.
Clickfunnels 14 dagen gratis

Over Funnelschool.nl

Funnelschool.nl is in 2018 opricht door Wester Gijsman en Liam Pleijers als een SEO side-project van hun marketing bureau Strs.mn. Zij hadden behoefte aan meer informatie over alles wat te maken had met funnels, maar deze bleek er in Nederland niet echt te zijn. Om dit gat te vullen zijn zij informatie gaan delen middels Funnelschool.nl in de hoop dat mede funnelhackers en online ondernemers daar iets aan hebben. Om dit project rendabel te houden en meer informatie te kunnen delen krijgen wij voor een aantal links op deze website commissie als je via die link iets afneemt. Dus als je een artikel hebt gelezen en je hebt er iets aangehad, zouden wij het tof vinden als je onze link gebruikt. Mochten er verder vragen zijn over funnels, clickfunnels, online marketing of Facebook advertenties kun je die altijd stellen via het contactformulier of stuur mij direct via Facebook Messenger een berichtje.

Liam Pleijers

Liam Pleijers – Mede-oprichter Funnelschool.nl en auteur van het artikel