Gratis hulp bij het opzetten van je funnel?

Een goede funnel kan hierdoor het verschil maken tussen een winstgevende business of een die verlies maakt.

Omdat we graag mensen helpen (en graag funnels bouwen) hebben we een deal voor iedereen die zijn online business wilt laten groeien.

Wij helpen je (GRATIS) bij het opzetten van een succesvolle funnel voor je bedrijf

Wij helpen je (GRATIS) bij het succesvol maken van een funnel, en je business.

Wij maken al onze funnels met Clickfunnels. Hierdoor kunnen we je niet helpen als je hier geen account voor hebt.
Start dus gratis een 14 dagen proefperiode via deze link.

Wat je krijgt:

  • Onbeperkt mail contact met een van onze experts voor al je vragen wat betreft funnels, Clickfunnels, en het maken van converterende landingpagina’s (€997)
  • Analyse en advies wat betreft je gehele online marketing campaignes (€297)
  • Een op maat gemaakte funnel voor jouw business (€247)
  • Hulp bij integreren van Clickfunnels met je huidige website (€47)

Totaal t.w.v. €1.588 – 

Hoe kom je in aanmerking?

1. Open gratis Clickfunnels account (14 dagen gratis).
2. Stuur ons een berichtje via het contact formulier en vermeld het email adres dat je voor je gratis Clickfunnels account hebt gebruikt.
3. Wij nemen vervolgens contact met je.

Start Je 14 Dagen Clickfunnels Proefperiode (GRATIS)

Disclaimer:

Wij ontvangen een affilaite commissie over iedereen die Clickfunnels gaat gebruiken door onze linkjes. We willen graag dat je hiervan op de hoogte bent. Als dit je om wat voor reden oncomfortabel maakt om het 14 dagen gratis te proberen dan raden we je aan dit niet te doen. Als je het echter wel probeert zullen wij je helpen te laten zien waarom Clickfunnels jouw business kan helpen. Als jij er binnen die 14 dagen achter komt dat je Clickfunnels niks vindt dan ontvangen wij ook geen commissie. Hierdoor is het aan ons om te zorgen dat jij binnen die 14 dagen een succesvolle funnel hebt gemaakt.

Klaar om de stap te maken? Probeer het nu gratis.

Over Funnelschool.nl

Funnelschool.nl is in 2018 opricht door Wester Gijsman en Liam Pleijers als een SEO side-project van hun marketing bureau Strs.mn. Zij hadden behoefte aan meer informatie over alles wat te maken had met funnels, maar deze bleek er in Nederland niet echt te zijn. Om dit gat te vullen zijn zij informatie gaan delen middels Funnelschool.nl in de hoop dat mede funnelhackers en online ondernemers daar iets aan hebben. Om dit project rendabel te houden en meer informatie te kunnen delen krijgen wij voor een aantal links op deze website commissie als je via die link iets afneemt. Dus als je een artikel hebt gelezen en je hebt er iets aangehad, zouden wij het tof vinden als je onze link gebruikt. Mochten er verder vragen zijn over funnels, clickfunnels, online marketing of Facebook advertenties kun je die altijd stellen via het contactformulier of stuur mij direct via Facebook Messenger een berichtje.

Liam Pleijers

Liam Pleijers – Mede-oprichter Funnelschool.nl en auteur van het artikel