Opzoek naar een gratis community over Facebook advertenties en Funnels?

Wij van Funnelschool waren opzoek naar een goede community waar we vragen konden stellen en konden sparren met mede online ondernemers. Deze community bleek er nog niet te zijn, en daarom hebben we er twee opgericht.

Deze communities zijn helemaal gratis om lid van te worden. Je kunt daar je al je vragen posten die te maken hebben met online ondernemen. Wij posten daar ook content die je verder kan helpen.

Facebook Advertenties en Funnels voor Ondernemers

In deze community hebben we het voornamelijk over Facebook Advertenties en alles wat daarbij komt kijken. Je kunt hier je vragen posten over Facebook advertenties, funnels en landingspagina’s.

Join de gratis community hier 

Lokale Business Groei Hacks Nederland

In deze community gaan we dieper in op het genereren van leads voor lokale bedrijven. Je kunt hier lid van worden als je een bedrijf hebt en opzoek bent naar meer informatie over hoe je leads kunt genereren.

Join de gratis community hier 

Over Funnelschool.nl

Funnelschool.nl is in 2018 opricht door Wester Gijsman en Liam Pleijers als een SEO side-project van hun marketing bureau Strs.mn. Zij hadden behoefte aan meer informatie over alles wat te maken had met funnels, maar deze bleek er in Nederland niet echt te zijn. Om dit gat te vullen zijn zij informatie gaan delen middels Funnelschool.nl in de hoop dat mede funnelhackers en online ondernemers daar iets aan hebben. Om dit project rendabel te houden en meer informatie te kunnen delen krijgen wij voor een aantal links op deze website commissie als je via die link iets afneemt. Dus als je een artikel hebt gelezen en je hebt er iets aangehad, zouden wij het tof vinden als je onze link gebruikt. Mochten er verder vragen zijn over funnels, clickfunnels, online marketing of Facebook advertenties kun je die altijd stellen via het contactformulier of stuur mij direct via Facebook Messenger een berichtje.

Liam Pleijers

Liam Pleijers – Mede-oprichter Funnelschool.nl en auteur van het artikel