Funnels en landingpagina’s die converteren

Reguliere websites kan je zien zien als een web aan informatie. Je kan hierbij van elk punt in het web gemakkelijk op een ander willekeurig punt terecht komen. Dit zorgt ervoor dat je weinig controle hebt over het gedachte proces dat iemand doorloopt. Door dit gebrek aan controle worden normale websites langzaam vervangen door funnels (vaak gemaakt in Clickfunnels). Je hebt met funnels namelijk meer controle over gedrag van bezoekers. Je bepaald namelijk wat en wanneer een bezoeker iets ziet of leest en de stappen die hij doorloopt. Doordat je met een funnel meer controle hebt kan beter strategische keuzes maken over je content. Dit zorgt ervoor dat je kan bepalen wat voor gedachte proces een bezoeker doorloopt. Vervolgens zorg je er zo voor dat de bezoekers op het doel uitkomen waar jij ze wilt hebben.

“Drag ’n Drop” funnel builder

Met Clickfunnels heb je geen designer of programmeur nodig. Je kan namelijk zelf gemakkelijk mooie converterende landingspagina’s en funnels maken. Je hebt hier een simpel “drag ’n drop” systeem. Met dit systeem kan alle onderdelen slepen naar de juiste plek en aanpassen zoals je wilt. Hierna hoef je alleen nog de content in te vullen. Verder kan je alle mogelijke aanpassingen doen die je maar wilt. Klik hier voor meer informatie over hoe je een funnel maakt met Clickfunnels.

Clickfunnels Backend

A/B testen met Clickfunnels

A/B testen is een belangrijk onderdeel bij elke vorm van optimalisatie. Echter is dit niet zomaar mogelijk met WordPress, Wix, Weebly, Shopify & Joomla. Hierdoor A/B testen veel bedrijven niet hun website waardoor zij deze ook niet optimaliseren.

Ook hierin onderscheidt Clickfunnels zich. Met Clickfunnels kan je met slechts een druk op de knop elke pagina A/B testen. Je klikt op “Create Variation”, maakt je aanpassingen en stelt in hoeveel van het verkeer je wilt verdelen over je twee variaties. Vervolgens krijg je een overzicht van de statistieken per pagina en kan je een winnaar kiezen. Deze winnaar krijgt vervolgens 100% van de bezoekers.

Dit proces kan je eindeloos herhalen totdat je een steeds beter conversie percentage en hoger gemiddelde order waarde krijgt.

Clickfunnels Backend

Kant en klaar

22 uitvoerig geteste clickfunnels funnels

Clickfunnels wilt dat je succesvol gebruik maakt van funnels. Hierdoor kan je kiezen uit 22 standaard funnels. Hiervan is elke funnels uitvoerig getest en geoptimaliseerd. Je hoeft hierbij alleen nog je eigen content in te vullen. Ook kan je alles aanpassen wat je maar wilt aan deze funnel en pagina’s of een volledig nieuwe maken.

Clickfunnels heeft een standaard proefperiode van 14 dagen. Hierin krijg je tot alles toegang.

 • Landingpagina bouwer
 • Lead generatie software
 • Funnel builder
 • Upsell, Downsell, Crossell en post-purchase upsell opties
 • 22 standaard funnels
 • Betaal systeem (Payment Service Provider)
 • Actionatics: geintegreerd geautomatiseerd email systeem
 • Contacten beheer
 • Membership site

Gratis Funnel School Extra’s (indien gebruik onze affiliate link)

 • Je krijgt toegang tot onze gratis funnels (€497)
 • Onbeperkt hulp van de funnelschool bij al je vragen
 • Begeleiding in het opzetten van je funnels (€250)
 • Feedback op je funnels (€100 per funnel)
 • Strategisch online marketing advies (€1497)
 • Totale waarde €2.344

Zodra je de proefperiode bent gestart nemen wij automatisch contact met je op.

Start Je Gratis 14 Dagen Proefperiode
Clickfunnels 14 dagen gratis

Over Funnelschool.nl

Funnelschool.nl is in 2018 opricht door Wester Gijsman en Liam Pleijers als een SEO side-project van hun marketing bureau Strs.mn. Zij hadden behoefte aan meer informatie over alles wat te maken had met funnels, maar deze bleek er in Nederland niet echt te zijn. Om dit gat te vullen zijn zij informatie gaan delen middels Funnelschool.nl in de hoop dat mede funnelhackers en online ondernemers daar iets aan hebben. Om dit project rendabel te houden en meer informatie te kunnen delen krijgen wij voor een aantal links op deze website commissie als je via die link iets afneemt. Dus als je een artikel hebt gelezen en je hebt er iets aangehad, zouden wij het tof vinden als je onze link gebruikt. Mochten er verder vragen zijn over funnels, clickfunnels, online marketing of Facebook advertenties kun je die altijd stellen via het contactformulier of stuur mij direct via Facebook Messenger een berichtje.

Liam Pleijers

Liam Pleijers – Mede-oprichter Funnelschool.nl en auteur van het artikel