Clickfunnels Affiliate

Clickfunnels affiliate programma is het lucratieve affiliate programma van Clickfunnels. Hierbij krijg je 40% commissie over alle uitgaven die een referral doet. Ook is er een volledige affiliate training genaamd “Affiliate Bootcamp Clickfunnels“.

Clickfunnels Affiliate

Waarom?

Er zijn meerdere redenen waarom het Affiliate Programma van Clickfunnels goed is.

 1. Ten eerste, Clickfunnels is een goed product. Je kan hier onze Clickfunnels review lezen als je er meer over wilt weten. Dit is uiteindelijk het belangrijkste. Je wilt namelijk geen producten verspreiden waar je niet in geloofd. Gebruik daarom altijd eerst iets voordat je een affiliate link ervan promoot. Als je Clickfunnels nog niet zelf getest hebt dan is het aan te raden op zijn minst de proefperiode te starten en er een beetje mee gewend raken. Dit kan via deze link. Verder kan je hier zien hoe je met Clickfunnels een funnel maakt.
 2. De Affiliate Bootcamp. Omdat het in het belang is van Clickfunnels dat hun affiliates goed werk leveren hebben ze een bootcamp ontworpen. Deze bootcamp geeft je alle kennis en vaardigheden die je nodig hebt om affiliates te krijgen. Bij de meeste affiliate programma’s moet je het zelf volledig uitzoeken. Hier geven ze voorbeelden, leggen ze je uit hoe je moet advertere, hoe je een affiliate funnel op moet zetten en nog veel meer. Dit komt in de vorm van video’s en opdrachten die je dagelijks moet voltooien. Klik hier om deel te nemen aan de Affiliate Bootcamp van Clickfunnels.
 3. Ten derde kan het een erg lucratief affiliate programma zijn. Je krijgt 40% over alle uitgaven die iemand ooit zal doen. Nadat zij ergens hun email achter hebben gelaten zal een “sticky cookie” zorgen dat jouw affiliate account blijvend gekoppeld is aan zijn klant account. Vervolgens doet Clickfunnels zijn uiterst best om te zorgen dat deze klant meer aankopen doet en hopelijk een van de maandelijkse software abbonementen neemt. Hierdoor zou jij maandelijks 40% krijgen van wat dit opleverd, wat een maandelijkse commissie is van $39 als iemand het Startup plan van $97 p/m en $119 voor het Enterprise plan van $297 p/m. Hier meer uitleg over de Clickfunnels kosten en de verschillende abbonementen (waarover jij 40% commissie krijgt). Naast deze software zijn er dus ook nog veel meer producten die eenmalig of maandelijks commissie opleveren.
 4. Ten vierde zijn er dus veel verschillende producten die je kan aanbieden. Er zijn gratis eBooks, betaalde fysieke boeken, gratis downloads en nog veel meer. Alles komt met upsells en downsells om te zorgen dat jij zoveel mogelijk aan commissie verdient per klant. Ook over deze upsells en downsells krijg je namelijk affiliate commissie. Daarnaast zullen de gratis te verkrijgen producten die je kan aanbieden ook zorgen dat de “Sticky Cookie” wordt gekoppeld. Hierdoor zijn er meerdere manieren mogelijk om iemand in de funnel van Clickfunnels te krijgen.
 5. Ten vijfde betaalt Clickfunnels je droomauto. Je hoort het goed. Als jij maarliefst voor 100 Clickfunnels gebruikers zorgt betalen zij de maandelijkse kosten van jouw droomauto. Klik hier om hieraan mee te doen.

Hoe promoot je Clickfunnels?

Zoals hierboven werd gezegd zijn er meerdere manieren om Clickfunnels te promoten. De producten waaruit je kan kiezen zijn:

 1. Clickfunnels (eerste 14 dagen gratis)
 2. Dotcom Secrets (gratis + verzendkosten)
 3. Expert Secrets (gratis + verzendkosten)
 4. FunnelScripts
 5. Affiliate Bootcamp (gratis)
 6. Dreamcar Contest (gratis)
 7. Funnel University
 8. Funnel Giveaway (gratis)
 9. Funnel Friday (gratis)
 10. FunnelHacker TV (gratis)
 11. FunnelHacker Cookbook (gratis)
 12. Marketing Secrets Black Book (gratis)
 13. Marketing Secrets Binge Guide (gratis)
 14. Software Secrets
 15. Funnel Grafiti (gratis)
 16. Funnel Hacks Autowebinar (gratis)
 17. Marketing In Your Car (gratis)
 18. Perfect Webinar Script (gratis)

Elk van deze producten kan je weer op je eigen manier promoten. Dit kan op de manier zoals het in de Affiliate Bootcamp wordt uigelegd of op een eigen manier. De manier die wij aanraden is met behulp van Share Funnels.

Voorbeeld: Je kan ook review schrijven over Clickfunnels.

Share Funnels

Share Funnels zijn funnels die jij maakt en vervolgens kan delen met andere Clickfunnels gebruikers. Dit kan door een link uit je Clickfunnels account te delen. Als iemand een account heeft dan wordt de desbetreffende funnel automatisch geladen in zijn account. Maar als je nog geen account hebt dan kom je op een page waar je de funnel kan zien, maar ook wordt gevraagd een account te openen zodat je aan het werk kan met deze funnel. Dit account wordt dan aan jouw Clickfunnels Affiliate account gekoppeld en jij krijgt hier commissie over. In dit laatste ligt de kracht van de “Share Funnel” mogelijkheid.

Hier zijn 3 manieren om met Share Funnels affiliates te krijgen.

 1. Funnels maken voor lokale bedrijven. Zorg dat je in contact raakt met lokale bedrijven en business eigenaren. Vertel over het gebruik van funnels en de voordelen hiervan. Hierbij is het belangrijk dat je weet waar je over praat en interesse wekt. Vervolgens bied je aan een gratis funnel voor ze te maken. Deze maak je vervolgens en stuur je op met behulp van de “Share Funnel” optie. Als je goed werk hebt geleverd zullen ze graag je gratis funnel gebruiken en een account openen.
 2. Gratis funnels aanbieden online. Maak een website, het liefst in een bepaalde niche, en maak hiervoor verschillende funnels. Bespreek deze funnels uitgebreidt en vertel over de meerwaarde. Zorg dat deze website gevonden wordt. Dit kan door het in Facebook groepen te verspreiden, op Fora te zetten of SEO technische goede blogposts te schrijven die bezoekers trekken.
 3. Funnel Consultant. Door de toenemende populariteit van Clickfunnels worden funnel consultants steeds populairder. Je kan jezelf dan ook (als je genoeg kennis hebt) als funnel consultant aanbieden. Als je ervan overtuigt bent dat Clickfunnels een geschikt product is dan raad je onder andere je klanten aan om dit te gebruiken. Dit doe je uiteraard met jouw affiliate link.

Om te zien hoe dit werkt kan je de gratis funnels downloaden.

Clickfunnels Share Funnel URL

Geld verdienen als Clickfunnels affiliate

Om te starten als Clickfunnels affiliate raden wij het volgende aan.

 1. Bestel Dotcom Secrets en leer meer over Funnels.
 2. Start je 14 dagen gratis Clickfunnels account.
 3. Open je Affiliate Account.
 4. Begin gratis met de Affiliate Bootcamp.
 5. Begin aan een van de Share Funnel strategieen.
Clickfunnels Affiliate Bootcamp

Over Funnelschool.nl

Funnelschool.nl is in 2018 opricht door Wester Gijsman en Liam Pleijers als een SEO side-project van hun marketing bureau Strs.mn. Zij hadden behoefte aan meer informatie over alles wat te maken had met funnels, maar deze bleek er in Nederland niet echt te zijn. Om dit gat te vullen zijn zij informatie gaan delen middels Funnelschool.nl in de hoop dat mede funnelhackers en online ondernemers daar iets aan hebben. Om dit project rendabel te houden en meer informatie te kunnen delen krijgen wij voor een aantal links op deze website commissie als je via die link iets afneemt. Dus als je een artikel hebt gelezen en je hebt er iets aangehad, zouden wij het tof vinden als je onze link gebruikt. Mochten er verder vragen zijn over funnels, clickfunnels, online marketing of Facebook advertenties kun je die altijd stellen via het contactformulier of stuur mij direct via Facebook Messenger een berichtje.

Liam Pleijers

Liam Pleijers – Mede-oprichter Funnelschool.nl en auteur van het artikel