De nummer #1 oplossing voor Clickfunnels en iDeal!

Het is eindelijk zover! Er is een goede oplossing op de markt voor het probleem dat Clickfunnels geen iDeal betalingen kon verwerken. Eerder waren er al oplossingen voor iDeal en Clickfunnels maar deze oplossingen werkten nog niet helemaal goed. Het probleem was voornamelijk dat de registratie van de aankopen niet goed werd terug gecommuniceerd naar Clickfunnels. Dit is echter verleden tijd want onze vrienden van De ICT Ruyters hebben een oplossing gemaakt! Via hun oplossing is het mogelijk om zowel creditcard als iDeal te accepteren bij de betalingspagina van je funnel. Ook worden alle betalingen netjes in Clickfunnels verwerkt zoals het hoort.

Maar hoe werkt het dan?

De iDeal oplossing maakt gebruik van de Stripe koppeling die je al kunt maken binnen Clickfunnels. De ICT Ruyters zorgen dan dat jij een code krijgt die je kunt toevoegen op de pagina. Als dat doet wordt er een iDeal knop zichtbaar in jouw funnel. Achter de schermen moeten De ICT Ruyters er dan voor zorgen dat er een licentie komt voor iDeal voor jouw funnel url. Als dat is georganiseerd kun je direct betalingen via iDeal ontvangen binnen jouw Clickfunnels funnel!

Hoe ziet het eruit?

Bekijk hieronder het filmpje van de Clickfunnels-iDeal integratie

Wat kost het?

Maandelijks

47,- (+85,- eenmalig opstart kosten)Te gebruiken op 10 betaalpagina's
  • iDEAL, Bancontact en CreditCard
  • ​ Eenmalige Setup
  • Inclusief 2 Licenties
  • “How to” Instructies bijgevoegd
  • ​Up and running binnen 48 uur!

Lifetime

697,-Te gebruiken op 10 betaalpagina's
  • iDEAL, Bancontact en CreditCard
  • ​ Eenmalige Setup
  • Inclusief 5 Licenties
  • “How to” Instructies bijgevoegd
  • ​Up and running binnen 48 uur!

Hoe kan ik deze integratie aanschaffen?

Wij helpen je graag om contact te komen met de juiste personen binnen de ICT Ruyters! Stuur ons een berichtje en zorgen dat je direct verder wordt geholpen. Het is ook mogelijk om eerst een demo aan te vragen om te zien hoe het er in het echt uit ziet.

Laat hieronder (vrijblijvend) je gegevens achter:

Over Funnelschool.nl

Funnelschool.nl is in 2018 opricht door Wester Gijsman en Liam Pleijers als een SEO side-project van hun marketing bureau Strs.mn. Zij hadden behoefte aan meer informatie over alles wat te maken had met funnels, maar deze bleek er in Nederland niet echt te zijn. Om dit gat te vullen zijn zij informatie gaan delen middels Funnelschool.nl in de hoop dat mede funnelhackers en online ondernemers daar iets aan hebben. Om dit project rendabel te houden en meer informatie te kunnen delen krijgen wij voor een aantal links op deze website commissie als je via die link iets afneemt. Dus als je een artikel hebt gelezen en je hebt er iets aangehad, zouden wij het tof vinden als je onze link gebruikt. Mochten er verder vragen zijn over funnels, clickfunnels, online marketing of Facebook advertenties kun je die altijd stellen via het contactformulier of stuur mij direct via Facebook Messenger een berichtje.

Liam Pleijers

Liam Pleijers – Mede-oprichter Funnelschool.nl en auteur van het artikel