Expert Secrets Review

Je kan kennis op meerdere manieren gebruiken in een bedrijf. Je kan het gebruiken door de kennis op zichzelf te verkopen. Bijvoorbeeld in de vorm van lesgeven, eBooks verkopen of begeleiding geven. Maar ook door je kennis te gebruiken om een al bestaand bedrijf te laten groeien. Als jij je hiermee bezig houdt dan is Expert Secrets een interessant boek voor je. Je kan hier klikken om een gratis kopie te bestellen, je betaald alleen de verzendkosten.

Voorwoord

Om je een klein beetje een beeld te geven van de kwaliteit van Expert Secrets hoef je enkel te kijken naar wie het voorwoord doet. Niemand minder dan de auteur van Rich Dad, Poor Dad en financieel en business guru Robert Kiyosaki!

Dit is wat Robert Kiyosaki over Expert Secrets zegt:

Expert Secrets is the map that will allow you to turn your specialized knowledge, talents and abilities into a business that will work for you! This is one of the shortcuts of the new rich.

Robert Kiyosaki, Auteur van bestseller 'Rich Dad, Poor Dad' en wereldbekend financieel en business guru

Creer je eigen massa beweging

Dit onderdeel van het boek gaat over hoe je een loyale groep aan volgelingen krijgt. Een groep aan volgelingen die alles willen hebben wat jij als expert aanbiedt. De gedachte waarop dit gebaseerd is komt voort uit het bestuderen van de cults en sektes. De grootste cults en sektes hadden namelijk allemaal drie belangrijke dingen gemeen.

1. Hadden een charismatische leider.
  2. Focussen op een toekomstig doel dat groter is dan zichzelf.
  3. Gaven hun volgelingen nieuwe mogelijkheden.

Als je dus een grote groep volgelingen wilt creeeren dan moet je voldoen aan deze drie punten.

1. Charismatische leider

Zoals hierboven besproken moet een cult een charismatische leider hebben. Een paar belangrijke uitspraken uit het boek zijn als volgt.

Je wordt een leider nadat je eerst iets zelf hebt bereikt. Dan nadat je dit pad voor jezelf hebt ontdekt deel je deze kennis met andere. Het begint eerst met je eigen persoonlijke ontwikkeling en groei.

Hierbij gaat het boek er verder op in hoe je dit communiceerd naar je volgelingen. Dat je bijvoorbeeld het verhaal moet vertellen van hoe je leven voorheen was en wat er is gebeurd om te komen waar je nu bent.

Een volgend inspirerende uitspraak uit het boek was:

Je bent gezegend met talenten, ideeen en unieke vaardigheden die je gebracht hebben waar je nu bent. Deze zijn je gegeven om ze te delen met andere.

Dat is de motivatie om jezelf te profileren als een expert. Ook jij hebt kennis die voor andere namelijk nuttig kan zijn.

Je krijgt ook veel uitleg over wie je doelgroep moet zijn.

Als een charismatische leider ga je mensen op een pad leiden dat je zelf eerder hebt bewandeld.

Belangrijke vragen

Om te weten of je markt goed genoeg is voor jouw expert business moet je jezelf het volgende afvragen:

1. Zitten de mensen in jouw sub-markt te wachten op de nieuwe mogelijkheid die jij ze gaat aanbieden?
  2. Zijn de mensen uit deze submarkt irrationeel gepassioneerd?
  3. Zijn deze mensen bereidt en hebben ze de mogelijkeheid geld uit te geven voor informatie?

Het worden van een leider

Om een effectieve charismatische leider te worden zijn er drie regels:

1. Leef het leven dat je doelgroep wilt leven. Om een publiek aan te trekken moet je natuurlijk credibiliteit opbouwen. Om deze op te bouwen moet je laten zien dat je geniet van het geen dat je probeert te verkopen.
  2. Blijf absoluut zeker van wat je zegt. De persoon die het meest zeker is van wat die zegt wordt geloofd. Je moet dan ook 100% staan achter wat je zegt.
  3. Wees niet saai. Je moet zorgen dat je publiek geintresseerd blijft in wat je te zeggen hebt.

2. Het doel

Je hebt een toekomst doel nodig voor je publiek en de community. Hiervoor zijn er drie principes:

• Waar kunnen ze hun hopen en geloof plaatsen?
  • Je moet ze helpen hun “4-minute mile” te behalen
  • Publiek moet zich kunnen self-identificeren
  • Je hebt een Title of Liberty nodig

3. Een Nieuwe Mogelijkheid

Dit onderdeel van het creeren van een massa beweging is iets dat verandering in gang zet. Zoals Russel zelf zegt in Expert Secrets, dit is het aller belangrijkste onderdeel, maar wordt het minst begrepen.

Waarom men opzoek is naar nieuwe mogelijkheden

1. Voor nieuwe ontdekkingen
  2. Geen pijn van disconnectie
  3. Droom vervanging
  4. Groener gras

Expert Secrets is voor

• Iedereen die Clickfunnels gebruikt. Dit is een inspirerend en verhelderend boek voor iedereen die funnels maakt. Voornamelijk als je Clickfunnels gebruikt. (Clickfunnels is de funnel en landingpagina software van Russel Brunson, de auteur).
  • Als je gebruik wil maken van de influencer markt en een community van volgelingen wilt hebben.
  • Iedereen die een bedrijf wilt laten groeien, samen met zijn omzet en winst.
  • Als je de juiste mindset wilt hebben om een Expert ergens in wilt zijn en hiervan wilt leven.

Conclusie

Ik kan erg mijn best doen om je te overtuigen hoe goed Expert Secrets is. Maar je komt er pas achter als je het zelf leest. Je krijgt namelijk een nieuwe maar complete kijk op wat mensen drijft en hoe je zorgt dat iemand naar je luistert. Hierdoor begrijp je wat je kan doen om meer trouwe volgers voor je eigen bedrijf te krijgen of voor jezelf als Expert. Lees dit boek dus! Klik hier om gratis je eigen kopie te bestellen, je betaald alleen de verzendkosten.

Vond je deze samenvatting en review interessant? Kijk dan ook naar de review en samenvatting van Dotcom Secrets. Dit is het andere boek van Russel Brunson en gaat dieper in op het gebruik van funnels voor je business.

Ontvang Gratis Een Kopie Van Expert Secrets (“betaal alleen de verzendkosten”)